Supervisionsforløb for professionelle

Afsæt for supervisionen

I supervisionen sætter vi bl.a. fokus på, hvilket personligt og professionelt værdisæt du og I hver især bærer med jer ind i jeres arbejde. Vi taler åbent om dét, der er svært, hvor vi sammen skaber nuancer og nye perspektiver foruden handlemuligheder. Det er vigtigt for mig, at supervision rummet er trygt og tillidsfuldt, således at vi i fællesskab kan udforske dét, som er svært og udfordrende. Jeg har deltaget i narrativ supervisoruddannelsen fra DISPUK, hvor jeg vil trække på elementer fra min supervision praksis.

Når jeg har grupper, vil jeg ofte benytte reflekterende teams og bevidning. Dette er for at koble faglighed og menneskelighed sammen i noget som er svært. I et supervisionsforløb for psykologer mod autorisation kan vi arbejde både med generelle tematikker og udfordringer, men ligeledes på sagsniveau, hvor jeg vil bidrage mere specifikt og konkret med den viden og erfaring, som jeg har. Ofte som nyuddannet er det rart og trygt at have et supervisionsrum som hjælp til at finde ud af, hvad man egentlig ved rent fagligt.

Jeg tilbyder gerne en uforpligtende samtale omkring supervisionsforløb, således at du kan sikre sig, at vi er det rette match, inden vi går i gang.

Hvorfor skal du vælge mig som supervisor?

Andre behandlingsområder

Samtaler til børn og forældre
Stress og belastninger
Livskriser

Book en tid online

Det er muligt at booke opstartssamtale via knappen “Book online”. Du er velkommen til at kontakte mig via telefon, mail eller kontaktformularen, hvis du ikke kan finde en tid, der passer i onlinebookingen, og så ser jeg, hvad jeg kan gøre.

Udelad venligst personfølsomme oplysninger i mailen og kontaktformularen.

Kontakt mig