Livskriser

Hvad er livskriser?

En livskriser er “almindelige” kriser, som du vil kunne møde livet igennem, hvorimod akutte kriser, er pludseligt opståede hændelser. Livskriser dækker over mange former for kriser, herunder skilsmisse, dødsfald, alvorlig sygdom i nærmeste familie, sikkerhed, familieliv, voldsomme fødselsoplevelser med flere.

En livskrise kan ligeledes være eksistentiel og handle om identitet, ens opfattelse af sig selv som menneske og ens retning i livet. Selvom livskriser er almindelige kriser i livet, kan de for dig stadig være voldsomme og traumatiserende. En livskrise kan udfordre troen på håb og mening i livet og kan lede til depression.

Når man står midt i en livskrise, kan det være svært at finde vejen til vækst og blomstring. I et samtaleforløb med mig, vil jeg være en støtte og sparringspartner. Jeg kan ikke få livskrisen til at forsvinde, men jeg vil kunne være et konkret støttepunkt i din vej igennem.

Vi vil sammen få fortalt din historie og få sat ord på hvilke følelser, tanker og adfærd, der knytter sig til din oplevelse. Ofte når du har fået klarhed over situationen, står næste skridt lidt klarere for dig.

Depression - hvad skal jeg være opmærksom på?

Eksempler på symptomer:

Nogle mennesker er rigtig gode til at sætte en facade på og ikke være ærlige over for hverken andre eller sig selv om, hvordan de egentlig går og har det.

Har du eller en af dine pårørende mistanke om, at du potentielt har en depression, er det vigtigt, at du taler med din læge.

Andre behandlingsområder

Samtaler til børn og forældre
Stress og belastninger
Supervisionsforløb for professionelle

Book en tid online

Det er muligt at booke opstartssamtale via knappen “Book online”. Du er velkommen til at kontakte mig via telefon, mail eller kontaktformularen, hvis du ikke kan finde en tid, der passer i onlinebookingen, og så ser jeg, hvad jeg kan gøre.

Udelad venligst personfølsomme oplysninger i mailen og kontaktformularen.

Kontakt mig