Om mig

Hvordan jeg arbejder

Det er vigtigt for mig, at du går fra hver aftale og føler dig mødt og anerkendt. Du vil opleve, at jeg spørger nysgerrigt ind til din fortælling og hjælper dig med at identificere, hvilke tanker, følelser og kropslige reaktioner, der er til stede. Jeg har meget fokus på det hele mennesker.

Mine primære metoder er narrative og systemiske kombineret med kognitive adfærdsterapeutiske. Dette betyder, at din problemstilling og fortælling altid skal forstås ud fra dit hele liv og dine omgivelser koblet sammen med krop og sind. Jeg sørger dog altid for at tilpasse mine metoder efter dig som person.

Samtaler hos mig

At tage det første skridt mod at åbne op for dét, som er svært i sit liv, kan være udfordrende. Måske du slet ikke har ordene for det endnu. Måske du blot har en oplevelse af, at dine tanker og handlinger i din hverdag skaber pres, stress og ikke bringer dig den glæde, du ønsker.

Derfor er det vigtigt for mig, at samtalerne har fokus på netop dét, du oplever er svært. Lige meget hvad du oplever af udfordringer, møder jeg dig åbent, nysgerrigt og anerkendende. Jeg vil stille spørgsmål til din fortælling og i processen skrive kerneord på en tavle. At benytte en tavle er med til at skabe klarhed og overblik til at kunne se helhed, sammenhæng og nye perspektiver.

Et behandlingsforløb kan have meget varierende varighed og hyppighed. Sammen tilrettelægger vi det rette forløb for dig.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og er underlagt tavshedspligt og journalpligt.

Erfaringsområder, udvalgte

Erhvervserfaring

Book en tid online

Det er muligt at booke opstartssamtale via knappen “Book online”. Du er velkommen til at kontakte mig via telefon, mail eller kontaktformularen, hvis du ikke kan finde en tid, der passer i onlinebookingen, og så ser jeg, hvad jeg kan gøre.

Udelad venligst personfølsomme oplysninger i mailen og kontaktformularen.

Kontakt mig